Florida Fantasy 5 rezultati lutrije i dobitni brojevi

Datum objave: 27.11.2023
Datum ažuriranja: 13.03.2024

Florida Fantasy donosi uzbuđenje i šansu za dobitak svakodnevno. Ako ste jedan od igrača koji prate rezultate i traže strategije za povećanje šanse za pobjedu, ovo je pravi trenutak za vas.

Rezultati i dobitni brojevi

Fantasy 5 Florida svakodnevno izvlači pet brojeva iz ukupnog skupa od 36. Tako da su Florida Fantasy 5/36 rezultati javno dostupni na službenim stranicama lutrija.

Florida Fantasy 5
100% DO 700 EUR
5.0
100% DO 700 EUR
BONUS NA PRVI DEPOZIT

Bonus dobrodošlice

4.5

Registriraj se i osvoji 10,00 € bonusa za prvu prijavu na HL račun i 200 besplatnih vrtnji za prvu uplatu na HL račun!

Ako želite saznati koji su to najnoviji Florida Fantasy rezultati i dobitni brojevi, možete to napraviti i u hodu uz aplikacije koje prate lutrijske rezultate u stvarnom vremenu. Ako je riječ o stranom servisu, vjerojatno ćete lako pronaći nešto poput Florida Fantasy 5/36 results.

Fantasy 5 Florida Hot and Cold Numbers

U svijetu lutrije Florida Fantasy 5/36, proučavanje vrućih i hladnih brojeva postaje ključna strategija za igrače koji traže načine kako poboljšati svoje izglede za osvajanje jackpota.

Vrući brojevi

Lotto Florida Fantasy 5/36 vrući brojevi igraju ključnu ulogu prilikom odabira sretnih kombinacija, pružajući igračima veće šanse za dobitak. Ovi brojevi redovito se pojavljuju u izvlačenjima, sugerirajući da imaju poseban značaj.

Kako biste unaprijedili svoje igračko iskustvo, razmotrite pratiti ove vruće brojeve i uključite ih u svoje strategije odabira. Evo nekoliko primjera vrućih brojeva za Florida Fantasy 5:

 • Broj 12
 • Broj 18
 • Broj 24
 • Broj 29
 • Broj 35

Ovi brojevi nisu samo statistički relevantni, već mogu dodati dozu uzbuđenja vašem iskustvu igranja Fantasy 5.

Hladni brojevi

S druge strane, hladni brojevi su oni koji se rijetko pojavljuju u izvlačenjima. Neki igrači vjeruju da se ovi brojevi mogu “zagrijati” i postati sretni u budućnosti, a to su primjerice ovi brojevi:

 • Broj 3
 • Broj 9
 • Broj 15
 • Broj 22
 • Broj 31

Raznolikost u odabiru brojeva može biti ključna strategija za mnoge igrače, baš kao što je to slučaj za Loto 7/39 ili Loto 6/45.

Kako radi Fantasy 5 Ezmatch

Florida Fantasy 5 nudi dodatnu igru pod nazivom Ezmatch. Ova opcija omogućuje igračima da dodaju dodatne nagrade svojem listiću. Ako se vaši odabrani brojevi podudaraju s Ezmatch brojevima, osvajate dodatne nagrade, što može dodati uzbuđenje vašem igračkom iskustvu.

Florida Fantasy 5 raspored izvlačenja

Ako ste ozbiljan igrač, važno je znati raspored izvlačenja. Fantasy 5 Florida izvlačenje odvija se svakodnevno u 20:00, pružajući vam brojne prilike za osvajanje. Svakako pratite izvlačenja i budite spremni s svojim listićem za Florida Fantasy 5 5/36 rezultate.

Florida Fantasy 5 Isplata i izgledi za pobjedu

Kada je riječ o isplatama i izgledima za pobjedu u Florida Fantasy 5, ključno je razumjeti kako lutrija nagrađuje igrače i kakve su njihove šanse za osvajanje.

Isplate u Florida Fantasy 5 ovise o broju odabranih brojeva koji se podudaraju s izvučenim brojevima. Što više brojeva uspijete podudarati, veće su vaše isplate. Pogledajmo primjer prikaz isplata:

Broj PodudaranjaIsplata
5Jackpot 💰
4Značajna isplata 🤑
3Manja isplata 💸
2Besplatna igra 🆓
1Besplatna igra 🆓

Ovi podaci pružaju pregled o tome što možete očekivati ovisno o broju podudaranja.

Florida Fantasy 5 Ezmatch nagrade i kvote

Dodatna opcija, Ezmatch, pruža igračima priliku za osvajanje dodatnih nagrada. Ako se brojevi na vašem listiću podudaraju s Ezmatch brojevima, osvajate dodatne nagrade. Ovdje su neki primjeri nagrada i pripadajućih kvota za Ezmatch:

 1. Podudaranje svih brojeva: Velika nagrada (Kvota: 1:500)
 2. Podudaranje većine brojeva: Srednja nagrada (Kvota: 1:200)
 3. Podudaranje nekoliko brojeva: Manja nagrada (Kvota: 1:50)

Ezmatch dodaje dodatnu uzbuđenje vašem iskustvu, nudeći vam šansu za instant dobitke. Važno je pažljivo proučiti isplate i kvote kako biste donijeli informirane odluke o svojoj strategiji igranja u Florida Fantasy 5 lutriji.

Zаključаk

Florida Fantasy 5 donosi uzbuđenje i izazov svakodnevnog izvlačenja. Pametnim pristupom odabiru brojeva, praćenjem trendova i iskorištavanjem dodatnih opcija poput Ezmatcha, možete povećati svoje šanse za dobitak. Uzmite u obzir i raspored izvlačenja kako biste bili sigurni da ne propuštate nijednu priliku za osvajanje.

FAQ

Kako često se održava Fantasy 5 izvlačenje?

Fantasy 5 izvlačenje održava se svakodnevno u 20:00 sati, pružajući vam česte prilike za osvajanje.

Kako funkcionira opcija Ezmatch u Fantasy 5?

Ezmatch vam omogućuje dodavanje dodatnih nagrada svojem listiću ako se vaši odabrani brojevi podudaraju s Ezmatch brojevima.

Kada je najbolje vrijeme za sudjelovanje u Fantasy 5 izvlačenju?

S obzirom na svakodnevna izvlačenja, nema posebnog “najboljeg vremena”. Važno je redovito sudjelovati kako biste povećali svoje šanse.