Latvia Keno

Datum objave: 23.02.2024
Datum ažuriranja: 23.02.2024

U ovom ćemo vam članku reći sve što trebate znati o ovoj uzbudljivoj igri, između ostalog, kako igrati, kad su izvlačenja, kako provjeriti rezultate.

O Latvijskom kenu

Kad se u istu rečenicu stave lutrija i Latvija keno je obično jedna od prvih asocijacija. Radi se o igri sličnoj bingu, s porijeklom iz Kine, gdje igrači biraju brojeve koje žele igrati, a zatim se izvlači određeni broj nasumičnih cifri. Ako se izvučeni brojevi podudaraju s onima koje je igrač odabrao, on dobiva nagradu.

Igrajte Latvia Keno ovdje!
100% DO 700 EUR
5.0
100% DO 700 EUR
BONUS NA PRVI DEPOZIT

Bonus dobrodošlice

4.5

Registriraj se i osvoji 10,00 € bonusa za prvu prijavu na HL račun i 200 besplatnih vrtnji za prvu uplatu na HL račun!

Ova igra je započela 1993. godine kao jedna od prvih igara koje je ponudila Latvijas Loto, tada tek osnovana nacionalna lutrijska kuća. Danas je Latvija Keno jedna od najtraženijih loto igara u zemlji, s više od milijun prodanih listića mjesečno.

Kako igrati

Objasniti kako igrati “Latvia keno” bilo bi jednostavno i strancu. Sve što trebate učiniti je sljedeće:

 • Odabrati od 1 do 10 brojeva u rasponu od 0 do 62 (20 u varijanti 20/62). Možete odabrati brojeve sami ili koristiti opciju slučajnog odabira.
 • Odaberite koliko listića želite uplatiti od maksimalno 10.
 • Uplatite listiće i čekajte izvlačenje.

Možete igrati na različite načine, uključujući:

 • Na prodajnim mjestima Latvijas Loto
 • Na internetu, putem službene web stranice Latvijas Loto ili mobilne aplikacije.
 • Putem SMS-a, ako imate mobilni telefon s pretplatom na jednog od operatera koji podržavaju ovu uslugu.

Latvija Keno rezultati i izvlačenja

Latvija Keno se održava svaki dan, tijekom cijele godine. Izvlačenja se odvijaju u 10:00, 14:00, 18:00 i 22:00 po lokalnom vremenu, emitirana na televiziji i internetu.

Ovisno o varijanti, u svakom izvlačenju se izvlači 10 ili 20 od 62 moguća broja. Ako se vaši odabrani brojevi podudaraju s izvučenim brojevima, osvajate nagradu. Broj dobitaka ovisi o tome koliko ste brojeva igrali i koliko ste ih pogodili.

Latvija Keno D 20/62 rezultati

Ako je vaš izbor pao na latvijski keno D 20/62, rezultate možete provjeriti na nekoliko načina:

 • Skenirati svoj listić na terminalu prodajnog mjesta ili zatražiti pomoć prodavatelja
 • Na web stranici Latvijas Loto, gdje možete unijeti broj svog listića ili pregledati arhivu rezultata
 • Na mobilnoj aplikaciji, gdje možete skenirati svoj listić kamerom ili pregledati arhivu rezultata
 • Putem SMS-a

Rezultati se objavljuju odmah nakon svakog izvlačenja, a možete ih provjeriti do 180 dana nakon izvlačenja

Postoji i varijanta “Latvija Keno E 20/62”.

Latloto keno rezultati i razlike

Ako želite provjeriti rezultate varijante Latloto Keno, možete to učiniti na nekoliko načina:

 • Na prodajnim mjestima Latloto, gdje možete skenirati svoj listić na terminalu ili zatražiti pomoć prodavatelja
 • Na internetu, na web stranici Latloto, gdje možete unijeti broj svog listića ili pregledati arhivu rezultata
 • Na mobilnoj aplikaciji, gdje možete skenirati svoj listić kamerom ili pregledati arhivu rezultata
 • Putem SMS-a

Latloto Keno je igra slična kao i Latvija Keno, ali ima neke razlike:

 • U Latloto Keno se izvlači 20 od 62 moguća broja, a ne 10 od 62 kao u Latvija Keno.
 • U Latloto Keno možete igrati samo jedno kolo, a ne od 1 do 10 kao u Latvija Keno.
 • U Latloto Keno dobitak ovisi o tome koliko ste uložili, dakle nagrade ne dolaze u fiksnim iznosima kao u verziji zvanoj Latvija Keno.

Jackpotovi i dobici u “Latvijas Keno”

Latvija Keno nudi igračima priliku da osvoje velike dobitke, koji se razlikuju ovisno o tome koliko brojeva igraju i koliko ih pogode. Najveći mogući dobitak je 100.000 eura, koji se dobiva kad se pogodi svih 10 brojeva. On je fiksan.

Osim jackpota, postoje i drugi dobitci koji se mogu osvojiti u Latvija Keno. Oni se također temelje na fiksnim iznosima. Najmanji mogući dobitak je 2 eura. Jasno, ako se ne pogodi ni jedan broj, ne osvaja se ništa.

Latvija Keno isplaćuje dobitke u roku od 30 dana od izvlačenja, a igrači mogu zatražiti svoje dobitke na sljedeće načine:

 • Na prodajnim mjestima Latvijas Loto
 • Na internetu, putem svojeg računa na web stranici Latvijas Loto
 • Putem SMS-a

Latvija Keno je igra koja ima visok povrat igraču, što znači da se veći dio uloženog novca vraća u obliku dobitaka – čak 74,5%, što je više od prosjeka za loto igre. To znači da vam se od svakog eura, 0,745 vraća.

Bonusi i promocije u igri Latvija Keno

Latvija Keno nudi igračima razne bonuse i promocije, koji im mogu povećati šanse za dobitak ili im pružiti dodatne pogodnosti. Neki od bonusa i promocija su:

 • Multiplikator koji povećava dobitak (osim jackpota) za faktor nasumično određen prije izvlačenja. Multiplikator može biti od 1 do 10. Na primjer, ako igrač igra 10 brojeva, pogodi 9 i odabere multiplikator 5, njegov dobitak će biti 5.000 x 5 = 25.000 eura.
 • Super izvlačenje koje se održava povremeno, obično u prazničnim ili jubilarnim prilikama. Super izvlačenje nudi igračima veće dobitke i veće šanse za dobitak.
 • Program lojalnosti koji nagrađuje igrače za njihovu lojalnost i aktivnost. Igrači mogu zaraditi bodove za svaki listić koji kupe, i zamijeniti ih za razne pogodnosti, kao što su popusti, besplatni listići, pokloni, ili novčane nagrade. Program lojalnosti ima više razina koje donose sve veće pogodnosti. I
 • Posebne ponude koje daju igračima dodatne šanse za dobitak ili uštedu novca u Latvija Keno. Na primjer, mogu biti ponude koje daju igračima besplatni listić za svaki kupljeni listić, ili ponude koje daju igračima veće dobitke za određene kombinacije brojeva.

Latvija Keno – korisnička podrška

Ako imate bilo kakvih pitanja, problema ili pritužbi u vezi s igrom Latvija Keno, možete se obratiti korisničkoj podršci Latvijas Loto, koja je dostupna na sljedeće načine:

 • Telefonom,- Možete razgovarati s ljubaznim i profesionalnim agentima, koji će vam pomoći da riješite svoje probleme ili odgovoriti na vaša pitanja
 • E-mailom, na adresu [email protected], gdje možete poslati svoje upite, pritužbe ili prijedloge
 • Poštom
 • Osobno, u glavnom uredu Latvijas Loto

Latvija Keno korisnička podrška je uvijek spremna da vam pruži najbolju moguću pomoć. Ako imate bilo kakvih pohvala, prijedloga ili pritužbi, slobodno im se obratite.

Latvija Keno na mobilnim uređajima

Ako želite igrati Latvija Keno na svojim mobilnim uređajima, kao što su pametni telefoni ili tableti, možete zaigrati:

 • Putem SMS-a, ako imate mobilni telefon s pretplatom na jednog od operatera koji podržavaju ovu uslugu.
 • Putem mobilne aplikacije, koju možete preuzeti besplatno s Google Play Store ili App Store. Ona vam omogućava da kupujete listiće, pratite izvlačenja uživo, provjeravate rezultate, sudjelujete u bonusima i promocijama, i kontaktirate korisničku podršku.
 • Putem web preglednika

Latvija Keno na mobilnim uređajima vam nudi istu zabavu i uzbuđenje kao i na računalu, ali uz veću fleksibilnost i mobilnost. Tako ste u mogućnosti igrati Latvija Keno gdje god se nalazili i kad god želite.

Zaključak

Latvija Keno je loto igra koja vam nudi priliku da osvojite značajne dobitke birajući između 1 i 10 brojeva od 62 moguća. Latvija Keno se održava svaki dan, četiri puta dnevno, a izvlačenja se emitiraju uživo na televiziji i internetu. Ono što je dovelo Latvija keno na dobar glas je visok povrat igraču, fiksni dobici, uključujući jackpot od 100.000 eura, i razni bonusi i promocije.

Sve u svemu, Latvija Keno je jednostavna, uzbudljiva i velikodušna igra, koja će vas sigurno zabaviti a možda i nagraditi.

FAQ (Često postavljana pitanja)

Koliko košta igranje Latvija Keno?

Igranje Latvija Keno košta 0,50 eura po listiću, bez obzira koliko brojeva igrate. Multiplikator košta dodatnih 0,50€ po listiću.

Kada su izvlačenja Latvija Keno?

Izvlačenja Latvija Keno su svaki dan, u 10:00, 14:00, 18:00 i 22:00 po lokalnom vremenu.

Kako provjeriti rezultate Latvija Keno?

Možete provjeriti rezultate Latvija Keno na prodajnim mjestima Latvijas Loto, na web stranici Latvijas Loto, na mobilnoj aplikaciji Latvijas Loto, ili putem SMS-a, u roku 180 dana.

Kako zatražiti dobitak u Latvija Keno?

Možete zatražiti dobitak u Latvija Keno na prodajnim mjestima Latvijas Loto, na web stranici Latvijas Loto, na mobilnoj aplikaciji Latvijas Loto, ili putem SMS-a. Dobitke možete podići gotovinom, karticom, bankovnim transferom, ili e-novčanikom, do 30 dana nakon izvlačenja.

Koji je najveći dobitak u Latvija Keno?

100.000 eura, što se dobiva ako se pogodi 10 od 10 brojeva. Ovaj jackpot je fiksan, što znači da se ne mijenja ovisno o broju prodanih listića ili prethodnim dobitcima. Ako više igrača osvoji jackpot, on se dijeli među njima.