TV Bingo

Datum objave: 23.02.2024
Datum ažuriranja: 23.02.2024

Ovo je glasoviti loto koji možete igrati i pratiti na televiziji svake srijede i nedjelje.

TV Bingo vam nudi šansu da osvojite velike novčane nagrade i jackpotove, uz zabavu i uzbuđenje koje prati izvlačenje brojeva uživo na TV-u.

Igrajte TV Bingo ovdje!
100% DO 700 EUR
5.0
100% DO 700 EUR
BONUS NA PRVI DEPOZIT

Bonus dobrodošlice

4.5

Registriraj se i osvoji 10,00 € bonusa za prvu prijavu na HL račun i 200 besplatnih vrtnji za prvu uplatu na HL račun!

U ovoj recenziji imate prilike naučiti sve što treba znati o TV Bingu: o tome kako se igra, o provjeri rezultata,, o prednostima i nedostacima, a saznat ćete i kako igrati na mobilnim uređajima.

Saznajte više o Bingu

Kad govorimo o Bingu, to je igra na sreću u kojoj se izvlače nasumični brojevi i uspoređuju s brojevima na karticama koje imaju igrači.

Bingo ima više varijanti, ovisno o broju kuglica, broju polja, i obliku obrasca, a najčešće varijante su Bingo 24 od 75, 15 od 90 (uz dodatak Bingo Plus).

  • Bingo 24 od 75 koristi kuglice označene brojevima od 1 do 75. Na listiću su 3 kombinacije, u svakoj po 24 broja.
  • Bingo 15 od 90 koristi 90 kuglica, označenih brojevima od 1 do 90. Na listiću je 6 kombinacija, u svakoj po 15 brojeva.
  • Bingo plus: izvlači se sedam znamenaka u rasponu brojeva o 0 do 9.

Kako igrati TV Bingo

Da biste zaigrali, trebate kupiti listić za varijantu 75 i/ili varijantu 90.

Listiće možete kupiti na prodajnim mjestima Hrvatske lutrije, ili online na njihovoj web stranici.

Izvlačenje brojeva se odvija uživo na drugom programu HRT-a, svakog ponedjeljka, obično u 18:45 sati.

Ako ste kupili listić, trebate samo pratiti izvlačenje i uspoređivati brojeve s vašim karticama; pronađete li pokklapanje, nazovite broj telefona koji se prikazuje na ekranu, i prijavite dobitak.

Rezultati Bingo izvlačenja

Rezultati TV Binga

Kad je u pitanju TV Bingo rezultati se objavljuju odmah nakon izvlačenja, kao i na web stranici Hrvatske lutrije, i na drugim web stranicama koje prate loto rezultate. Rezultati TV Binga uključuju izvučene brojeve za Bingo 75 i 90, sretne dobitnike i njihove dobitke.

TV izvlačenje uživo

Izvlačenja uživo na TV-u su posebna atrakcija TV Binga, jer omogućavaju igračima da dožive uzbuđenje i napetost bez kompromisa.

Ovo je vrlo važno za puni doživljaj igranja, budući da u bingu, igrači imaju priliku osvojiti velike jackpotove, koji rastu svakim izvlačenjem – sve dok se ne dobiju.

Izvlačenje brojeva zadnjeg kola

Kad se izvlače TV Bingo brojevi zadnje kolo se uvijek čeka s nestrpljenjem, a oni koji propuste sam spektakl rezultate uvijek mogu provjeriti i na web stranici Hrvatske lutrije, preko mobilnte aplikacije, kao i na drugim potalima koji prate loto rezultate.

Jackpotovi i dobici

Jackpotovi i dobitci su glavni motivi za igranje TV Binga, jer nude mogućnost da se osvoji velika količina novca za malu ulog. Naravno, njihovi se iznosi razlikuju ovisno o igri i obrazcu koji se popunjava.

Jackpotovi i dobitci u TV Bingu

TV Bingo igra se s listićima za 24 od 75 i 15 od 90 (ako se odlučite za Bingo Plus, označite opciju na listiću za 15 od 90).

Dobici u 24 od 75

Superbingo se dobiva ako se do 44. izvučenog broja nađe svih 24 iz vaše kombinacije

Bingo osvajate ako se to desi nakon 45 izvlačenja.

Plus se dobiva pogađanjem svih osam brojea u središnjem horizontalnom i vertikalnom retku

Kutovi: ako do 33. izvlačenja budu izvučena sva 4 odigrana broja u kutevima

Jackpotovi i dobici za Bingo 15 od 90

Superbingo 33 osvajate ako do 33. broje bude izvučeno svih 15 iz jedne od vaših kombinacija

Ako se to desi do 36 izvlačenja dobivate Bingo 36, do 39. Bingo 39, a do 40-tog – Bingo 40+

Dobitak se ostvaruje i kad se u emisiji zvanoj TV Bingo 15 od 90 izvučeni brojevi poklope s vaših 10 u bilo koja dva retka ili 5 brojeva u pojedinom retku.

Dobici u Bingo Plus

Ovdje se dobitak određuje po jednom kriteriju: broju pogođenih znamenki. Ovisno o tome koliko znamenki pogodite – 4,5,6 ili 7, računat će se i dobitni iznos.

Igranje TV Binga na mobilnim uređajima

Igranje Binga je moguće i na mobilnim uređajima kao što su pametni telefoni i tableti; treba samo preuzeti aplikaciju Hrvatske lutrije, koja je dostupna za Android i iOS uređaje.

Ova aplikacija vam omogućava da kupujete listiće i pratite izvlačenje brojeva uživo na TV-u, provjeravate rezultate i dobitke, i sudjelujete u dodatnim pogodnostima. Aplikacija je sigurna, jednostavna, i brza za korištenje.

Sigurnost i licence

TV Bingo je sigurna i legalna loto igra, koju organizira i provodi Hrvatska lutrija, državno poduzeće za organiziranje igara na sreću u Hrvatskoj.

Hrvatska lutrija brine o odgovornom igranju, i podržava različite inicijative i projekte koji doprinose društvenom i kulturnom razvoju Hrvatske.

Bankovne opcije u TV Bingu

Bankovne opcije u TV Bingu se odnose na način na koji se vrši kupnja listića i podizanje dobitaka. Da biste kupili listiće, možete koristiti sljedeće opcije:

  • Gotovina: Listiću su dostupni na bilo kojem prodajnom mjestu Hrvatske lutrije, koje se nalaze diljem Hrvatske, u papirnatom obliku
  • Kreditna ili debitna kartica i internet bankarstvo: Listiće možete kupiti i online na web stranici Hrvatske lutrije, ili putem aplikacije. Platit ćete kreditnom ili debitnom karticom, ili internet bankarstvom, i dobiti ih u elektroničkom obliku.

Dobitke možete podići:

  • U gotovini na bilo kojem prodajnom mjestu Hrvatske lutrije, uz predočenje vašeg listića i osobne iskaznice. Ako je vaš dobitak veći od 10.000 kuna, morate ga podići u sjedištu Hrvatske lutrije u Zagrebu, uz predočenje vašeg listića, osobne iskaznice, i IBAN-a.
  • Na bankovni račun: Možete zatražiti da vam se vaši dobitci prebace na vaš bankovni račun, uz predočenje listića, osobne iskaznice, i IBAN-a. Ova opcija je dostupna samo za dobitke veće od 1.000 kuna.

Zaključak

TV Bingo je zabavna i uzbudljiva loto igra, koja vam nudi priliku da osvojite velike novčane nagrade i jackpotove, uz izvlačenje brojeva uživo na TV-u. On se sastoji od dvije varijante: 24 od 75 i 15 od 90.

Da biste počeli igrati, trebate kupiti listiće na prodajnim mjestima Hrvatske lutrije ili online.

Da biste provjerili rezultate i dobitke, možete pratiti TV Bingo na TV-u, ili posjetiti web stranicu Hrvatske lutrije, ili druge web stranice gdje se prate bingo rezultati.

O TV Bingu se može reći da je sigurna i legalna loto igra. Može se igrati i na mobilnim uređajima, uz aplikaciju Hrvatske lutrije koja omogućuje još veći komfor igranja jer je sve dostupno ne jednom mjestu – od listića do najnovijih rezultata, uključujući i arhivu.

FAQ

Što je TV Bingo?

TV Bingo je loto igra koju možete pratiti i igrati na Hrvatskoj radioteleviziji (HRT2) ponedjeljkom u 18:45 sati.

Kako igrati?

Jednostavno kupite listić za 24 od 75 i/ili za 15 od 90. Ako pogodite neku od kombinacija koju pravila priznaju za dobitnu,trebate treba samo nazvati i prijaviti dobitak.

Kako provjeriti rezultate TV Binga?

Rezultate TV Binga možete provjeriti na TV-u nakon izvlačenja, kao i na web stranici Hrvatske lutrije, a i na drugim web stranicama koje prate loto rezultate.

Kako podići dobitke iz TV Binga?

Dobitke iz TV Binga možete podići u gotovini na bilo kojem prodajnom mjestu Hrvatske lutrije, uz predočenje vašeg listića i osobne iskaznice. Ako je vaš dobitak veći od 10.000 kuna, morate ga podići u sjedištu Hrvatske lutrije u Zagrebu, uz predočenje vašeg listića, osobne iskaznice, i IBAN-a. Možete zatražiti i da vam se vaši dobitci prebace na vaš bankovni račun, uz predočenje vašeg listića, osobne iskaznice, i IBAN-a. Ova opcija je dostupna za dobitke veće od 1.000 kuna.